5 intrebari pe care ar trebui sa le adresati fotografului dvs

Dar ce ar trebui sa cauti la un fotograf de familie profesionist?

Desi aceasta decizie este una foarte personala, iata cinci intrebari de adresat pentru a va ajuta sa decideti care fotograf este cel potrivit pentru dvs.

De cat timp esti fotograf? Cu cat un fotograf lucreaza mai mult timp in afaceri, cu atat este mai probabil sa nu fie doar un hobby pentru el.

In ce tipuri de fotografie sunteti specializat? Este neobisnuit ca un fotograf sa se specializeze in mai multe tipuri diferite de fotografie, deoarece adesea se specializeaza doar in unul sau uneori in doua genuri. De exemplu, un fotograf care este specializat in fotografia nou-nascutilor ar putea sa nu fie cel mai bun candidat pentru a fotografia mancarea decat daca are experienta in acest sens.

Aveti multi clienti repetati? Acesta este un mare test de turnesol nu numai al calitatii muncii unui fotograf, ci si al serviciului pentru clienti.

Care este politica dvs. privind reprogramarea unei sesiuni de Sedinte foto nou nascuti? Un fotograf cu experienta va avea cu siguranta o politica in vigoare atunci cand este vorba de un client care anuleaza sau reprogrameaza o sesiune de fotografie. Un fotograf cu politici indica faptul ca are experienta cu diferite tipuri de clienti si situatii si a creat politici in consecinta.

Ati avut vreo experienta cu (numiti preocuparea dvs. specifica)? Daca aveti preocupari specifice cu privire la sedinta foto, cum ar fi capacitatea fotografului de a lucra cu un copil cu nevoi speciale, de exemplu, aflati daca acesta s-a mai ocupat vreodata de acest tip de situatie. Nu respinge un fotograf si abilitatile acestuia pe baza raspunsurilor la preocuparile tale. Daca primiti o notificare adecvata, un fotograf experimentat ar trebui sa poata face fata oricarei situatii pe care le prezentati. Acesta este semnul distinctiv al unui adevarat profesionist.

Asa ca iata-l – cele mai bune 5 intrebari ale mele pentru a va ajuta sa alegeti daca un fotograf de familie este potrivit pentru dvs.! Cand aveti indoieli, folositi-va curajul pentru a le judeca personalitatea si relatia.

Sarcina principala a unui fotograf este sa surprinda emotii si momente. Daca fotograful tau nu se potriveste bine cu tine la telefon sau in persoana, sunt sanse ca nici tu si familia ta sa nu fii bine cu ei. Lipsa de chimie va aparea in sedinta ta foto, iar rezultatele vor fi vizibile in fotografiile tale.

Previous post Depaseste momentul critic al sistemului bancar cu ajutorul oferit de CSALB
Next post Oferă ochilor tăi tratamentul optim de care aceştia au nevoie