Beneficiile epilarii cu laser pentru barbati

Te gandesti sa scapi de parul in exces? Desi nu este nimic in neregula cu parul corporal, unii barbati isi doresc sa scape de el, in special de cel care creste in zonele incomode. In plus, parul excesiv de gros poate provoca disconfort in timpul activitatilor sportive sau te poate face sa te simti inconfortabil la piscina si la plaja.

Tratamentul de epilare definitiva cu laser Brasov iti poate face viata mai usoara. In comparatie cu rasul sau epilarea cu ceara, multi considera ca tratamentul cu laser este cea mai convenabila optiune. Este usor de tolerat, personalizabil si ofera rezultate de lunga durata.

Iata care sunt principalele motive pentru care ai putea beneficia, ca barbat, de tratamentul de epilare cu laser:

Epilarea cu laser te va ajuta sa economisesti timp si efort.

Epilarea cu laser te va scuti de timpul pierdut pe barbierit, tuns sau epilare cu ceara. Asadar, rutina ta de ingrijire la domiciliu va fi cu mult simplificata. Mai mult, laserul folosit in cadrul acestei proceduri se simte mai degraba ca un usor disconfort, nu ca o durere, fiind asadar mult mai tolerabil decat epilarea cu ceara. Si, spre deosebire de ras, care iti poate lasa fire de par incarnate, iritatii dureroase sau eruptii, orice efecte secundare ale epilarii cu laser tind sa se rezolve in doar cateva ore.

Epilarea cu laser va reduce frecarea cauzata de excesul de par.

Fie ca esti sportiv si doresti sa scapi de parul de pe corp din motive de performanta, fie ca ai o zona care se irita usor din cauza frecarii de zi cu zi, epilarea cu laser trateaza sursa problemei. O serie de tratamente va indeparta complet parul de la folicul, ajutandu-te sa te bucuri mai mult de viata.

Scapand de parul de pe corp, te vei simti mai confortabil.

Parul de pe corp iti creste temperatura? Daca iti este cald in mod natural sau daca petreci timp facand sport sau lucand in aer liber, reducerea parului corporal te poate ajuta sa te simti mai confortabil si sa-i permita echipamentului care elimina transpiratia sa-si faca treaba.

Epilarea cu laser te poate ajuta sa te simti increzator la piscina sau la plaja.

Indiferent daca te jeneaza partile cu prea mult par, cum ar fi cele din partea de jos a spatelui, sau cresterea neuniforma a parului, tratamentul de epilare definitiva cu laser te poate ajuta sa scapi de acest inconvenient si sa te simti mai increzator si mai bine ingrijit la piscina sau la plaja.

Nivelul de indepartare a parului este personalizabil.

Desi s-ar putea sa-ti imaginezi o piele neteda si matasoasa, fara par, epilarea cu laser este adesea ceruta de catre barbati pentru a-si reduce grosimea parului de pe corp. Deoarece tratamentul necesita mai multe sedinte (in jur de 6-8 din cauza ciclurilor de crestere a parului), poti opri tratamentul atunci cand atingi nivelul dorit de reducere a parului. Acesta este un mod tipic de a trata zone precum pieptul, unde multi barbati doresc sa pastreze suficient par pentru a continua sa arate masculin.

Previous post <strong>Un brad care ramane vesnic tanar</strong>
Next post IPTV versus televiziune online