Cabinele de dus cu pereti din sticla asigura intimitate si conditii excelente la dus

In baile moderne nu mai gasim de multa vreme clasica cada cu sau fara picioarele tipice. Vremurile s-au schimbat, clientii cauta sa aiba cat mai mult spatiu in baie, vor sa isi amenajeze baile cat mai modern cu putinta. O amenajare moderna a bailor include si montarea unor cabine de dus cu pereti de sticla. Spre deosebire de cabinele de dus clasice, cu pereti din plexiglas sau chiar plastic special, cele de sticla arata mai bine, se curata si se igienizeaza foarte simplu, se pot spala cu solutii speciale. Cabinele de dus de sticla dau impresia de spatiu mai mare in baie, au functionalitate ridicata, sunt practice, sticla este securizata si nu pune probleme de siguranta, rezista la socuri, zgarieturi si la uzura.

Sticla din peretii cabinelor de dus moderne lasa lumina sa patrunda in interior, baia va parea mai mare si va fi mai eleganta si mai interesanta. Confortul oferit de o cabina dus de sticla este unul mult mai bun decat in cazul cabinelor obisnuite, fara pereti din sticla, in cabina de dus cu peretii din sticla te bucuri de intimitate maxima, sticla se abureste cat esti la dus si persoana care va folosi baia cat te speli nu are cum sa te deranjeze.

O cabina dus de sticla poate fi configurata intr-o multime de moduri, cabinele de dus se pot personaliza, paravanele de dus simple se monteaza rapid si au costuri reduse. Cabinele de dus cu usi batante pot avea sticla extraclara, ultraclara, colorata sau oglinda securizabila, sunt sigure si ai balamele puternice care impiedica orice accidentare.

Cele cu usi glisante sunt si ele la moda, sunt ideale pentru baile mai micute, unde spatiul aflat la dispozitie trebuie optimizat neaparat, se poate monta sticla securizata sau securizata si laminata. Usile armonica de la cabinele de dus deosebite pentru baile moderne pot avea sina de glisare in pardoseala, sunt si fara sprijin, se personalizeaza in functie de dimensiunile dorite si se vor integra perfect in decorul bailor.

Cu o cabina de dus eleganta pentru casa sau apartament esti sigur ca ai un dus de calitate in fiecare zi, suprafata pentru talpi nu aluneca, iti permite sa fii stabil in timpul spalatului pe intreg corpul. Spatiul din cabinele de dus este suficient de mare pentru a va permite sa va miscati cum doriti in timpul dusului, cabinele pot fi si de doua persoane pentru a putea sa va bucurati de dus impreuna cu sotia, sotul.

Preturile cabinelor de dus sunt potrivite pentru toate buzunarele, cabinele se gasesc in toate magazinele online de profil, se pot produse la comanda si se adapteaza tipului de spatiu si bailor unde urmeaza sa fie montate. Reducerile de pret si promotiile permanente sunt motive in plus sa achizitionati cabinele de dus din sticla securizata de cea mai buna calitate.

Previous post Antifonarea realizata cu materiale moderne asigura cea mai buna izolare fonica, dar si termica
Next post 750 de mașini furate au fost înmatriculate, într-un singur an, de o grupare de români