Cele mai importante informatii despre lifting mamar

Este foarte important sa te simti frumoasa la orice varsta si sa faci tot posibilul sa te simti bine in pielea ta prin toate metodele pe care le ai la dispozitie.

Sanul este compus dintr-o serie de componente care ar trebui sa fie in armonie pentru a avea o asezare cat mai normala. Pe langa piele, grasime, glanda mamara si complexul areola-mamelonar, sanul mai contine si santul inframamar, iar legaturile dinre acestea ne ajuta sa ne dam seama in ce stadiu se afla acesta si cat de coborat este. Medicul specialist va analiza in detaliu relatia dintre sant, complexul areola-mamelon si glanda mamara si va defini pasii necesari pentru a obtine aspectul pe care ti-l doresti si care ti se potriveste.

Din pacate, foarte multe femei se vad nevoite sa apeleze la aceasta metoda, deoarece dupa nastere si alaptare sanii devin din in ce mai lasati sau pur si simplu asa au fost dintotdeauna. Ptoza mamara se defineste ca si coborarea glandei mamare cu sau fara areola si distensia pielii inconjuratoare, ca urmare a piederii in greutate. Chiar daca cel mai adesea apare dupa alaptare, exista o serie de factori care influenteaza aparitia acestora, de la varsta, ereditate, fumat, expunerea la soare si la solar, sportul fara sutien elastic sau chiar si un volum crescut al glandei mamare.

Mastopexie sau operatia de ridicare a sanilor se efectueaza in functie de nivelul de lasare a sanilor (gradul de ptoza mamara) si poate avea diverse preturi in functie de amploarea interventiei.

Exista patru tipuri de ptoza mamara, iar in functie de aceasta se va define si interventia chirurgicala de ridicare a sanilor.

Fiind o operatie mai complexa, liftingul mamar trebuie planificat in functie de pozitia santului inframamar si pozitia complexului areola-mamelon. Sanii mai sunt analizati si in functie de amprenta de pe peretele toracic, iar in acest caz exista trei categorii de sani: inalti, moderati sau josi.

Daca ti-ai dori sa iti ridici sanii, poti apela cu incredere la o operatie de lifting mamar. Aceasta nu mai este un lux la ora actuala si in functie de domeniul in care lucrezi, iti poate sublinia atuurile cu success, facandu-te mai increzatoare in fortele proprii. Pe plan personal te poate ajuta sa te simti mai atragatoare chiar si din punct de vedere sexual.

Liftingul mamar se adreseaza mai ales femeilor cu varsta de peste 18 ani, aflate intr-o stare de sanatate foarte buna si fara boli cronice sau tratamente complexe. De asemenea, trebuie subliniat faptul ca persoanele cu diverse alergii la anestezii sau antibiotice prezinta o serie de riscuri daca opteaza pentru o astfel de interventie.

Dincolo de aceste aspecte, nici cicatricile nu pot fi evitate dupa finalizarea operatiei. Pacientele vor fi nevoite sa accepte acest disconfort vizual daca doresc sa isi ridice sanii, iar aceste semne vor fi vizibile  timp de o perioada in jurul areolei sau pe partea centrala a sanului.

Liftingul mamar se adreseaza femeilor care sufera de ptoza mamara si este recomandat sa te informezi cat mai bine despre pasii pe care urmeaza sa ii faci. Fiind o operatie mai complexa, nu trebuie confundata cu implantul mamar care are ca scop doar marirea volumului sanilor, fara corectarea pozitiei acestora asupra toracelui.

Pentru mai multe informatii despre lifting mamar pret, implant mamar si mastopexie poti apela la Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie estetica  si echipa sa de la Clinica Estetica Bucuresti Zone Medical Estet.