Ghid de curatenie post-constructie

Daca ati avut  constructori in casa, stiti cat de distructive pot fi astfel de lucrari. Chiar si atunci cand totul merge conform planului si constructorii dumnavoastra sunt ordonati, praful si murdaria sunt inevitabile. Odata cu, curatenia post-constructie vin si cerintele specializate de curatare. Praful de caramida va poate deteriora locuinta daca nu este curatat corespunzator, iar unele resturi de constructie pot fi periculoase pentru sanatatea dumneavoastra si a celor dragi din jur.

Expertii de la firma de curatenie din Timisoara O&B sunt specializati in curatenia post-constructie. Indiferent daca ati terminat de renovat sau urmeaza sa incepeti aceasta operatiune, sfaturile  noastre de curatenie post-constructie va vor ajuta sa va readuceti casa in ordine, astfel incat sa va puteti bucura de noul sau aspect.

Poate v-ati intrebat daca curatarea post constructie este grea? Desi cele mai multe aspecte ale curatarii dupa o lucrare de renovare sau constructie sunt similare cu curatenia obisnuita – praf, aspirare si lustruire – munca este mai intensa si poate necesita instrumente specializate, cum ar fi aspiratoare umede / uscate, lustruitoare pentru pardoseli comerciale si plafoane.

Puteti inchiria majoritatea echipamentelor de curatat pentru constructii sau pentru a fi mai eficienti puteti opta pentru serviciile noastre de curatenie profesionala.

In timp ce curatarea personala si economisirea banilor ese un stimulent excelent pentru a va sufleca manecile si a izbucni vidul, exista o serie de motive pentru care merita sa apelezi la profesionisti.

Siguranta

Personalul profesionist post-renovare intelege pericolele care apar odata cu curatarea dupa ce constructorii au fost intr-o proprietate. De la cioburile de sticla care au fost trecute cu vederea pana la cantitatea de praf care se acumuleaza si care poate provoca dificultati de respiratie, profesionistii stiu ce au de facut pentru a evita ranirea.

Aptitudini

Oricine poate face curatenie, dar profesionistii in servicii de curatenie sunt mai eficienti deoarece au fost instruiti in cele mai bune metode si echipamente pentru a curata fiecare suprafata si tip de pata.

Echipament

Daca nu doriti sa rupeti aspiratorul, probabil ca va trebui sa inchiriati echipamente profesionale la care se adauga si munca depusa. Acest lucru este valabil mai ales daca curatati mai multe camere sau chiar o proprietate intreaga.

O&B  aduce expertii si intrumentele potrivite si foloseste, de asemenea, solutii profesionale de curatare, acolo unde este cazul.

Buget

S-ar putea sa credeti ca economisiti bani prin curatarea de catre dumneavoastra dupa constructie, dar oare chiar sa fie asa?

Costul curatarii materialelor si sculelor, inchirierea echipamentelor si eliminarea mudariei sunt doar cateva aspecte pe care le mentionam atunci cand ne gandim sa nu apelam la profesionisti fara a mai metiona timpul necesar efectuarii acestora. Iar daca mai vorbim si despre posibilitatea deteriorarii unui echipament, costurile pot sa creasca alarmant.

Cu o echipa de curatenie post-renovare, platiti o suma fixa, ceea ce inseamna ca bugetul dumneavoastra este protejat.

Ca si note de final, renovarea casei poate fi incitanta, dar si o perioada de testare a rabdarii. Doriti sa va renovati casa si a va bucurati de schimbari, dar curatenia post-constructie poate dura mult timp si poate deveni o adevarata durere de cap.

La O&B suntem experti in curatarea dupa contructori si bricolaje. Lasati stresul constructiei in urma apeland la echipa noastra de profesionisti prietenosi in domeniul curateniei.

Preturile noastre transparente nu inseamna surprize ascunse, iar promptitudinea e cuvant de ordine.

Previous post Peeling chimic
Next post Ce trebuie sa faci ca model videochat