Lenjerii de pat de la Patone.ro – trenduri in 20202

Un somn bun de noapte depinde foarte mult de așternutul potrivit. Același lucru este valabil și pentru designul interior al dormitorului tău. Câștigă în ambele sensuri optând pentru lenjerii de pat adecvate urmând ultimele tendințe. Suntem gata să vă oferim cele mai noi idei pentru lenjerii de pat confortabile și elegante.

Tendințele din 2022 subliniază aspecte precum confortul, caracterul practic, simplitatea și originalitatea. Vom demonstra că sunt ușor de aplicat pe lenjerie de pat. Este de remarcat faptul că lenjeria de pat depinde de sezonul, stilul și preferințele specifice.

Prin urmare, am pregătit  8 idei superbe care îndeplinesc aceste standarde din toate perspectivele.

Haideți să aflăm cele mai recente tendințe de lenjerii de pat în 2022!

Calitate în primul rând

Ce poate face așternutul mai confortabil decât calitatea să înaltă?

 Suntem gata să dezvăluim câteva dintre aspectele de luat în considerare pentru atingerea unor astfel de standarde. Aruncați o privire asupra următoarelor nuanțe și nu uitați să le luați în considerare atunci când faceți o achiziție în acest sens.

Greutate  – Optează pentru lenjerie de pat ușoară pentru a aduce senzația de pene;

Fibre – Luați în considerare fibrele fine pentru a adăuga moliciune;

Stofa – Alege bumbac pentru o senzație comodă și moale, cum ar fi lenjerii de pat cocolino. Seturile de lenjerii de pat COCOLINO sunt cea mai bună alegere pentru serile friguroase de iarnă. Lenjeriile sunt confecționate dintr-o microfibră plușată, foarte fină, care ajută corpul să se încălzească foarte rapid, oferind o senzație minunată pe tot parcursul odihnei.

Luați în considerare diferite tipuri de țesături pentru confortul dvs., de exemplu, satin pentru o senzație mătăsoasă, bumbac periat pentru a adăuga moliciune sau percal pentru o senzație de proaspăt și proaspăt.

Culorile moi sunt cheia aspectului stilat al lenjeriei tale de pat în 2022. În acest sens, poți opta pentru nuanțe neutre, precum bej și gri, pentru un mediu echilibrat. În același timp, luați în considerare culorile inspirate din natură, cum ar fi verdele liniștitor, albastrul moale, maro pământesc sau piersică, pentru a adăuga prospețime.

Dacă vrei să îndrăznești și să vii cu un punct de interes, ia în considerare albastrul bleumarin pentru briza oceanului sau verdele regal pentru un efect de smarald.

Căutați inspirație în natură

Cum am discutat deja despre țesături și culori, este timpul să ne referim la modele. Tendințele din 2022 vă sugerează să luați în considerare modelele inspirate din natură pentru a aduce natură mai aproape și a vă îmbogăți mediul cu elemente noi.

În acest sens, luați în considerare florile sau frunzele de diferite culori, în special cele liniștitoare, pentru a rămâne simplu. În același timp, dacă florile sunt prea mult pentru decorul tău minimalist, optează pentru dungi clasice și păstrează contrastele echilibrate.

Rămâneți la clasic

Nu există nicio modalitate de a strică camera dacă mergi cu lenjerie de pat clasică, care este una albă. A fost mereu în tendințe și nu are de gând să coboare de pe scenă. Oricât de simplu ar suna, lenjeria de pat albă obișnuită poate aduce mai multă lumină și prospețime în camera ta decât orice altă culoare.

Previous post Piatadedesfacere.ro – marketplace pentru tine si familia ta
case vechi de vânzare Next post Top 5 motive pentru care ar trebui să achiziționezi o casă istorică