Leon Magdan – profesorul de joacă și primar pentru Grădinari

Cine sunt eu?

În două cuvinte: sunt doar un om cu intenții bune. Un om căruia îi pasă. Locuiesc în Grădinari de peste 15 ani. Nu m-am născut în această comună, dar aici m-am căsătorit, aici s-a născut fiul meu, Matei, aici trăiesc și muncesc. Pentru mine Grădinari înseamnă ACASĂ! Nu am intrat în politică să îmi pierd omenia sau să mă fac de râs. Nu mă interesează funcțiile sau cariera politică. Sunt convins că omul trebuie să schimbe politica și nu invers!

Cred în familie și în echipă! Cred că doar împreună cu cei din jur ne poate fi mai bine! Sunt mereu optimist, deschis dialogului cu ceilalți, dornic să găsim împreună cea mai bună soluție. Nu cred că studiile arată valoarea unui om. Este adevărat că școala contează mult, dar nu studiile te fac OM.

Am 47 de ani, am urmat cursurile Universității București (Facultatea de Teologie – Filologie), fiind profesor. Am predat mai întâi în școala unde fusesem odinioară elev. Apoi am fost profesor de limba și literatura română la Seminarul Ortodox din Giurgiu. Și, de curând, am avut bucuria să fiu învățător suplinitor chiar aici, la Școala din Grădinari. În tinerețe, în anii 90, am urmat și cursurile Universității Politehnice din București (Facultatea de Chimie Industrială) și ale Universității Athenaeum (Facultatea de Finanțe, Contabilitate, Informatică), timp de trei ani. Am lucrat mult în presă, în radio și televiziune. Dar îmi amintesc cu drag de cum am început: primul meu serviciu a fost paznic de noapte, imediat după liceu. În același timp, dădeam meditații la română, lucrând cu copiii de prin vecini. Părinții și bunicii m-au susținut permanent, dar am crezut în rezultatele muncii mele. Am muncit mereu cu drag, nu doar de nevoie. Student fiind, am lucrat câțiva ani ca ghid turistic, având astfel ocazia să descopăr ce țară extraordinară avem! Însă adevărata mea pasiune este educația. M-am implicat totdeauna în tot ce însemană educație, învățământ, comunitate. Am publicat cărți, am realizat spectacole educative în toată țara, emisiuni, conferințe, totul pentru a schimba în bine viața copiilor noștri. Cred cu tot sufletul că cel mai important lucru sunt copiii și educația lor!

Acesta este și motivul pentru care am ajuns în politică aici, pe plan local, în comuna noastră: să ajut, să schimb în bine, să fac echipă cu toți cei care sunt bine intenționați și vor să se implice. Și le mulțumesc celor care sunt alături de mine și mă susțin! Fără ei, nu aș putea face mare lucru. Oamenii mă văd, vorbesc despre mine și despre ceea ce fac, dar în spatele meu sunt familia și echipa! Fără ei, nu aș fi cel care sunt. Lor le mulțumesc din tot sufletul! Și îi asigur pe toți cei care mă cunosc că voi rămâne același om: optimist, perseverent și mereu cu intenții bune. Voi rămâne mereu Leon.

leonpentrugradinari.ro

Previous post Cum asiguri protectia angajatilor tai
Next post 5 intrebari utile pe care le puteti pune unei agentii PPC