Marketing online – cheia către succesul afacerii tale

Schimbările la nivel global petrecute în ultimul an din cauza pandemiei de Coronavirus  au făcut ca mii de antreprenori să își mute afacerea în mediul online, acesta fiind mult mai sigur în această perioadă. 

Însă, pentru ca afacerea ta să aibă succes, ai nevoie de promovare, aceasta fiind extrem de importantă, mai ales dacă ești la început de drum. 

Iată câteva idei pentru a-ti promova afacerea corect în mediul online

  • Atunci când te hotărăști să îți promovezi afacerea în mediul online, totul va lua o altă turnură. Vor apărea noi clienți, telefonul va suna mai des, oamenii vor afla mai simplu și mai ușor despre tine. Indiferent de domeniul businessului tău, ca punct de plecare al promovării în online este crearea unui site, care să îți prezinte cât mai concis și cât mai frumos afacerea.

Este important să îți aloci un buget pentru așa ceva și, în primul rând, să consulți un catalog de prețuri domenii web de la thc.ro, firmă specializată în găzduirea site-urilor, care va avea grijă ca pagina ta să fie mereu la locul ei. 

Apoi trebuie să discuți cu un web designer, care îți va construi site-ul exact așa cum îți dorești, mai ales dacă îi vei da indicații precise despre dorințele tale. Astfel, în scurt timp, visul tău va deveni realitate, iar afacerea ta va fi reprezentată de un site pe măsura așteptărilor tale. 

  • Pe lângă crearea unui site care să te reprezinte, pentru a ajunge ”în casele” cât mai multor potențiali clienți, ai nevoie de promovare prin social media. Astfel vei reuși să ajungi la un număr mare de persoane într-un timp foarte scurt, mai ales că timpul petrecut pe telefon al unui român este de câteva ore pe zi. 

Ai nevoie de conturi pe rețelele de socializare importante și, dacă nu știi exact ce ar trebui să faci, să apelezi la ajutorul unei persoane care va face ca business-ul tău să aibă o cifră de afaceri record, într-un timp relativ scurt. 

  • Reclamele plătite pe diferite publicații online sunt o altă variantă de promovoare, care te poate ajuta. Cu cât publicația în care va apărea reclama ta este mai citită și mai accesată de internauți, cu atât vei ajunge la un număr mai mare de potențiali clienți, iar afacerea ta va prospera într-un ritm rapid. 

Pentru ca totul să fie ”ca la carte”, ar trebui să discuți cu un specialist în crearea de reclame, pentru a putea crea ceva interesant și atrăgător, astfel încât cei care vor vedea reclama să o și acceseze. 

La orice tip de promovare online vei apela, este extrem de important ca informațiile pe care le dai să fie corecte și să nu fie exagerate. Cei care vor accesa diferitele reclame și vor dori să te contacteze și să apeleze la serviciile tale vor aprecia onestitatea și, poate că te vor recomanda și cunoscuților, astfel că îți vei crește numărul clienților fără să faci, practic, nimic.  

Sursă foto: Pexels.com

Previous post Îți planifici următoarea vacanță? Iată 5 MOTIVE pentru care să NU EXCLUZI FRANȚA de pe listă
Next post Blat uriaș în fotbalul românesc?! Juristul LPF, acuzat că a luat bani de la Casa Pariurilor ca să contacteze fotbaliști din Liga 1