Proiecție cinematografică în mare SECRET pe 8 martie, înainte de lansarea națională din 22 aprilie – Secretul lui Zorillo la Happy Cinema

Erka Synergy Communication, agenție de publicitate înființată în 2004, a intrat din 2013 și pe piața co-producției cinematografice. La momentul actual, Erka are mai multe proiecte de film in curs: Remisivir , care a luat un Remi Gold la Festivalul de Film de la Hudson, Vineri 3 – o trilogie care va fi lansată pe piață la sfârșitul anului 2022, Zero și Matilda (selecționat la Festivalul l’Europe autour de l’Europe).

 În această perioadă, agenția este implicată în realizarea și comunicarea unui nou film – Secretul lui Zorillo, The Dac Side of the Moon. Filmările s-au incheiat anul trecut și doar pe data de 8 martie 2022 pelicula o să fie proiectată în format AV, în exclusivitate, în toate cinematografele Happy Cinema din România. Locurile sunt limitate așa că doritorii care nu vor să aștepte lansarea (națională și în întreaga rețea de cinematografe) din 22 aprilie sunt invitați să-și rezerve din timp biletul https://lvu.ro/Secretul-lui-Zorillo.

Pelicula va fi difuzată  și de trustul ProTV. De asemenea, se lucrează deja la parteneriate cu platformele internaționale de video on demand, precum Netflix.

Un scurt synopsis al noului film românesc ar suna ca în următoarele rânduri. Dacia este administrată în anul – 109 înainte de Hristos de romani. În această perioadă, dacii, care sunt super-tehnologizați, finalizează un ultim proiect secret: “Marea Călătorie”. Ghidați de Zamolxis, această călătorie spre fața ascunsă a Lunii ar putea schimba lumea.

Pentru ca această aventură să fie o reușită, Zorillo, Zdrelos și Bezmetis primesc misiunea periculoasă de a găsi pârșul argintiu. Căutarea lor se complică în momentul în care romanii, conduși de Impăratul Traian, anunță vizita iminentă a acestuia în Dacia, cu scopul de a fura comoara tehnologică pe care o dețin dacii…

Scenariul este scris de George Lungoci, iar regia îi aparține lui Eugen Dediu. În rolurile principale se regăsesc Alin Panc, Alexandru Pop (Văru Săndel), Iulian llinca, Cosmin Seleși, George Robu, dar și Lora, Laura Cosoi, Cove și Dorian Popa.

Filmul este produs de Papa Film și Erka și prezintă în stil umoristic, viața dacilor de odinioară. Ideea acestui film s-a născut din dorința de a aduce în lumină câteva trăsături de caracter ale strămoșilor noștri, într-un mod auto persuasiv și cu mult umor, dar și cu scopul de a promova frumuseţile României.

Cei interesați să devină parteneri ai peliculei pot obține mai multe detalii de la Ruxandra Șerban – ruxandra.serban@erka.agency  . “Am un imens respect pentru toți partenerii noștri care au aceeași sensibilitate ca noi pentru proiectele artistice și care doresc să se implice în realizarea acestora, cinematografia și publicitatea fiind doua industrii destul de apropiate, care se pot mixa, dând posibilitatea clientului să fie propulsat la un alt nivel.  Sperăm ca pe viitor, cât mai mulți să ni se alăture și tocmai de aceea punem la dispoziție diferite metode de implicare“ a declarat aceasta.

#             #             #

Înființată în anul 2004 drept o agenție de publicitate, la 17 ani distanță, în 2021, Erka a devenit o agenție independentă de marketing integrat specializată în oferirea de soluții creative pentru branduri de top. În prezent, Erka operează prin 2 birouri – unul în România și unul în Franța (Paris) și reunește peste 100 de experți în domeniul comunicării și din industriile creative din peste 15 țări din Europa.

În concluzie, agenția de publicitate Erka Synergy Communication are o divizie dedicată co-producției cinematografice unde alături de alte companii și parteneri, susține un ecosistem favorabil filmului independent.

În București pelicula Secretul lui Zorillo, The Dac Side of the Moon poate fi vizionată de către public în exclusivitate în data 8 martie la cinematograful Happy Cinema din Șoseaua Progresului nr. 151-171 (În incinta Liberty Center). Proiecții în mare secret și în exclusivitate vor avea loc în rețeaua Happy Cinema pe 8, 24 și 31 martie și pe 7 și 14 aprilie. Aici mai multe detalii despre rețeaua națională  Happy Cinema, cu filiale în București,  Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, Bacău, Vaslui și Botoșani.

#             #             #

Contact media:

Liliana Uleia

Specialist comunicare

www.lilianauleia.ro

0766.395.799

Previous post Unde găseşti jocuri de noroc
Next post Ce culoare sa alegi pentru acoperis? Descopera cele mai noi tendințe