Sfaturi de călătorie în Germania pentru seniori

Fiind una dintre cele mai mari țări din Europa de Vest, Germania este o țară bogată în atracții. Are atât sate istorice, cât și orașe cosmopolite, plus peisaje naturale frumoase, de la păduri verzi curate la lacuri strălucitoare până la castele de poveste.

Cel mai bun din toate, este o țară foarte prietenoasă cu persoanele în vârstă, care are una dintre cele mai vechi populații din Europa. Veți obține o mulțime de reduceri excelente pentru călătorii pentru seniori dacă vă uitați la categoria de seniori din listele de prețuri.

Călătorește și economisește . O modalitate excelentă de a vedea o bucată din această vastă țară într-un interval scurt de timp este de a face o călătorie cu microbuzul – transport Romania Germania. Este o variantă mai economică și favorabilă pentru bugetul de călătorie. Condițiile de călătorie, oferite de zgr.ro, sunt unele premium. Mașinile sunt moderne, dotate cu scaune confortabile, care fac sejurul mai plăcut și mai confortabil, plus ca poți trimite colete cu ei prin serviciul transport colete Germania.

Accentuează-ți cunoștințele lingvistice . Este minunat să poți vorbi în altă limbă, indiferent de vârsta ta. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a experimenta pe deplin o nouă cultură și de a cunoaște oameni interesanți.

Istorie . Dacă sunteți un pasionat de istorie, veți dori cu siguranță să vizitați Berlinul, unde mai multe muzee și situri istorice spun povestea celui de-al doilea război mondial. Odată ce aveți un ghid bun, puteți ajunge singur la aceste site-uri, fără a fi nevoie chiar de un ghid turistic. Puteți vedea cartierul guvernului nazist, locul unde a fost planificat Holocaustul, scena predării germane în 1945 și multe alte muzee și ruine fascinante și mișcătoare din acest timp întunecat din istoria lumii.

Piețele de Crăciun din Berlin au reputația de a fi printre cele mai bune din Europa. Orașul este împodobit în lumini frumoase de zână pe tot parcursul lunii decembrie, cu aproximativ 60 de locații în jurul Berlinului care alcătuiesc scena pieței. Există multe modalități diferite de a vă bucura de această magie de iarnă, indiferent dacă doriți să răsfoiți standurile vânzătorilor pentru obiecte de artizanat unice, să gustați niște vin fiert delicios, să faceți o plimbare istorică cu trăsura sau să vedeți câteva spectacole muzicale în aer liber.

Răsfățați-vă la un centru spa. Germania este un loc minunat pentru a vă răsfăța, fiind acasă la peste 900 de stațiuni balneare. Spa-uri minerale, spa-uri cu noroi, stațiuni de sănătate, stațiuni de pe litoral și stațiuni spa de hidroterapie sunt toate disponibile aici. Orașul-stațiune Baden-Baden din sud-vestul Germaniei este un loc deosebit de bun de vizitat.

Orașul german Leipzig are o lungă istorie a muzicii clasice, fiind casa unor compozitori celebri precum Johann Sebastian Bach și Felix Mendelssohn. Puteți face câteva excursii fascinante pe jos în acest oraș, care prezintă multe aspecte ale vieții lui Bach, precum și o vizită la casa lui Mendelssohn. Sala de concerte Gewandhaus găzduiește spectacole regulate de top pe tot parcursul anului, inclusiv un festival anual Mendelssohn în fiecare august și septembrie.

Previous post Ce înseamnă parallax scrolling?
Next post Te-ai gândit vreodată cât de măreț este să salvezi o viață? Câtă împlinire sufletească aduce salvatorului?