Conf. Univ. Dr. Florin Graur: Lider în Chirurgia Hepato-Biliară și Oncologică

Conf. Univ. Dr. Florin Graur este un nume de referință în chirurgia generală, cu competențe extinse în domeniul chirurgiei hepato-biliare, transplantului hepatic și chirurgiei oncologice. Activând la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor”, Clinica Humanitas (Med Life) și Spitalul Regina Maria, Dr. Graur combină expertiza clinică cu activitatea academică la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Educație și Formare

Dr. Graur a beneficiat de pregătire în chirurgie hepatobilio-pancreatică, transplant hepatic și chirurgie colorectală la instituții de prestigiu din Franța, Germania, Norvegia și Olanda. A publicat peste 90 de articole științifice și a participat la mai mult de 200 de conferințe naționale și internaționale.

Experiență Chirurgicală

Cu peste 10,000 de intervenții chirurgicale ca prim operator, majoritatea realizate minim invaziv, Dr. Graur se evidențiază prin aplicarea tehnicilor laparoscopice avansate. Acesta este un adept al abordărilor moderne care asigură recuperări rapide și minimizează disconfortul pacienților.

Cercetare și Inovație

Dr. Graur a condus și a fost membru în multiple studii clinice multicentrice și granturi naționale, contribuind la publicarea de articole și obținerea de brevete. Este implicat activ în cercetare, axându-se pe inovații în chirurgie și tratamente oncologice.

Recunoaștere Profesională

Membru în numeroase organizații profesionale, inclusiv Societatea Română de Chirurgie și European Association for Endoscopic Surgery, Dr. Graur este recunoscut pentru contribuțiile sale la dezvoltarea chirurgiei endoscopice și laparoscopice.

Servicii Medicale Oferite

  1. Chirurgie Oncologică: Abordarea avansată a cancerelor digestive.
  2. Chirurgie Laparoscopică: Intervenții minim invazive pentru diverse afecțiuni.
  3. Chirurgie Hepato-Biliară și Pancreatică: Tratament pentru afecțiunile ficatului și căilor biliare.
  4. Ecografie Diagnostică și Intervențională: Metode imagistice moderne pentru diagnostic și tratament.

Conf. Univ. Dr. Florin Graur reprezintă excelența în domeniul chirurgiei generale, cu un focus pe tehnici inovative și minim invazive, asigurând pacienților cele mai bune soluții pentru o sănătate optimă. Cu un angajament continuu pentru cercetare și educație, Dr. Graur este un pilon de referință în medicina românească și internațională.

Photo Team sports Previous post Beneficiile practicării sporturilor de echipă
Photo Global Economy Next post Înfruntarea economică globală: Ce ne așteaptă în următoarele luni